Recept van Tom van Lysebettens

Chef bij

Restaurant Cochon de Luxe, Gent

.

Bereidingstijd

30 minuten

Brasvar ribstuk, bloemkool, oesterzwam, hazelnoot

Ingrediënten (4 personen)
  • 1 kg BRASVAR ribstuk
  • 1 bloemkool
  • gezouten boter
  • olijfolie
  • 200 g room
  • zout&peper
  • 250 g oesterzwammen
  • 4 eieren
  • 1 citroen
  • 800 cl arachideolie
  • 200 cl hazelnootolie 

Bereidingswijze
 

Brasvar ribstuk op lage temperatuur garen (per 1 kg vlees = 1u op 65•C)

1 Bloemkool koken en bakken in gezouten boter. Mixen met de room, zout&peper. Oesterzwammen spoelen, bakken in fijne olijfolie. Mayonaise maken dooiers, citroen, arachideolie en hazelnootolie.

Smakelijk!

Print dit recept